ΣΑΜΥΘΟΣ ΑΘΕΡΜΟ ΩΜΟ ΤΑΧΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΒΙΟ 200 γρ.

ΣΑΜΥΘΟΣ ΑΘΕΡΜΟ ΩΜΟ ΤΑΧΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΒΙΟ 200 γρ.

Τιμή: 16,95€
Περιγραφή

Η διαδικασία παραγωγής ωμοφαγικού ταχινιού είναι μια πραγματικά δύσκολη διαδικασία. Η εταιρία ΣΑΜΥΘΟΣ είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που δημιούργησε την τεχνογνωσία και παράγει βιολογικό ταχίνι ωμό, άθερμο, (κάτω των 30 C), καλλιεργώντας η ίδια το βιολογικό σουσάμι της κορυφαίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ελληνικής ποικιλίας Έβρου.

Η επιμονή στην παρακολούθηση των θερμοκρασιών καθ’ όλη την διάρκειά της παραγωγικής διαδικασίας οφείλεται στην επιδίωξη να προστατευθούν οι πιο ευαίσθητες θερμοκρασιακά (η θερμοκρασία πάνω των 40 C είναι βλαβερή) υπερπολύτιμες θρεπτικές ουσίες όπως τα ένζυμα και τα αιθέρια έλαια του ωμού σπόρου. Για να τα πετύχει όλα αυτά συνδυαστικά, η ΣΑΜΥΘΟΣ προχώρησε σε σχεδιασμό δικού της εξοπλισμού και εφαρμογή πειραματικών δεδομένων από δύο πανεπιστήμια της Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας! 

Το τελικό προϊόν λόγω του ότι έχει το σύνολο των ενζύμων, αιθέριων ελαίων και όλων των θρεπτικών συστατικών του ωμού σπόρου, θα πρέπει μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, να φυλάσσεται στο ψυγείο διότι οι λιπάσες είναι ολοζώντανες.

Δοκιμάζοντας το θα σας αφήσει μια ελαφρά πικρή σε συνδυασμό με την έντονη φρεσκάδα ωμού σπόρου επίγευση, δίνοντας μια μοναδική αίσθηση, προς επιβεβαίωση των προαναφερθέντων. 

Σχετικά με τα ανώτερα χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν, στην ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, που να τα ενσωματώνει, βασιζόμενη στην συγκεκριμένη κορυφαία ποικιλία σουσαμιού. 

Η μοναδικότητά του έχει αναγνωριστεί από κορυφαίους σεφ και διατροφολόγους.

Είναι το μόνο ταχίνι που έχει το 100% των βιταμινών και ιχνοστοιχείων που έχει το ωμό σουσάμι. Το μοναδικό ταχίνι από ωμό, άψητο σουσάμι που υπάρχει στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Είναι κατάλληλο για ωμοφαγική διατροφή (RAW FOOD DIET).

Η ΣΑΜΥΘΟΣ έχει πιστοποίηση βιολογικής παραγωγής τόσο του σουσαμιού, όσο και του ταχινιού της καθώς και πιστοποίηση κατά ISO 22000.

Επίσης, είναι η μοναδική εταιρεία στο χώρο με ένδειξη για απουσία αφλατοξίνης και σαλμονέλας σε κάθε συσκευασία λόγω των συνεχών και αυστηρών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.

 

Κριτικές (0)

Γράψτε μια κριτικήΠροσοχή: Μην εισάγετε, στην κριτική σας, HTML tags διότι δεν λαμβάνονται υπόψη!

Κακή            Καλή