ΚΤΗΜΑ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗ ΑΠΑΚΙ ΚΡΗΤΗΣ 1 κ.

ΚΤΗΜΑ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗ ΑΠΑΚΙ ΚΡΗΤΗΣ 1 κ.

Παραγωγός: ΚΤΗΜΑ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗ
Τιμή: 22,50€
Περιγραφή

Παρασκευάζεται από άπαχο, χοιρινό βιολογικό κρέας παραγωγής μας, σύμφωνα με τον κανονισμό για τα βιολογικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για την παρασκευή του ακολουθούμε την παραδοσιακή κρητική συνταγή, σύμφωνα με την οποία το κρέας αφού μαριναριστεί σε ξύδι και καρυκευτεί κατάλληλα, καπνίζεται με αρωματικά, κρητικά βότανα. Πρόκειται για τον παραδοσιακό τρόπο διατήρησης του κρέατος όπως καθιερώθηκε στην Κρήτη από αιώνες. Πιστοποιημένο προϊόν από την ΔΗΩ με κωδικούς πιστοποίησης 224221030140 για τη ζωική παραγωγή και 23421050062 για τη μεταποίηση.

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη και παράγωγα γάλακτος και συσκευάζεται σε κενό αέρος που επιτρέπει τη μεταφορά και την διατήρησή του με τον καλύτερο τρόπο.

 

Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε.

Κριτικές (0)

Γράψτε μια κριτικήΠροσοχή: Μην εισάγετε, στην κριτική σας, HTML tags διότι δεν λαμβάνονται υπόψη!

Κακή            Καλή