ΜΠΟΡΑΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟΣ 1 κ.

ΜΠΟΡΑΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟΣ 1 κ.

Παραγωγός: ΜΠΟΡΑΣ
Τιμή: 32,00€
Περιγραφή

 Μοναδική γεύση χωρίς συντηρητικά.

Σερραϊκός, παραδοσιακός καβουρµάς του Μπόρα από 80% βουβαλίσιο, 15% χοιρινό και 5% πρόβειο κρέας. Αλλαντικό χωρίς λίπος, σοταρισµένο µε πιπέρια και ρίγανη, έτοιµο για σερβίρισµα

Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε.  

Η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων στη Λιβαδιά Σερρών.

Κατά τη διάρκεια όλη της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζονται πιστοποιημένα συστήματα Διαχείρισης της Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) ISO 22000:2005. Με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον καταναλωτή , φροντίζεται τα προϊόντα να διακρίνονται για την υψηλή διατροφική τους αξία και ποιότητα. Οι εντατικοί και αυστηροί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζουν την τήρηση των κανόνων υγιεινής, των προδιαγραφών, καθώς και των απαιτήσεων των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας.

 Για τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων , γίνεται συνεχής παρακολούθηση των διαδικασιών σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, από τη γέννηση και εκτροφή του Βούβαλου μέχρι την αποστολή των τυποποιημένων προϊόντων της εταιρείας. Η εταιρεία  εγγυάται προς τους καταναλωτές  ότι ακολουθεί έναν ολοκληρωμένο ποιοτικό έλεγχο από τη γέννηση των Βουβαλιών, μέχρι και την παραγωγή των τελικών προϊόντων στη σύγχρονη μονάδα τυποποίησης της επιχείρησηςΚριτικές (0)

Γράψτε μια κριτικήΠροσοχή: Μην εισάγετε, στην κριτική σας, HTML tags διότι δεν λαμβάνονται υπόψη!

Κακή            Καλή