ΜΠΟΡΑΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 250 γρ.

ΜΠΟΡΑΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 250 γρ.

Παραγωγός: ΜΠΟΡΑΣ
Τιμή: 5,50€
Περιγραφή

Πικάντικα λουκάνικα από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας  .Με τη μεστή γεύση του βουβαλίσιου κρέατος και ελάχιστο λίπος, αυτά τα λουκάνικα είναι ένα διαφορετικό παραδοσιακό έδεσμα.  Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου.

Η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων στη Λιβαδιά Σερρών.

Κατά τη διάρκεια όλη της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζονται πιστοποιημένα συστήματα Διαχείρισης της Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) ISO 22000:2005. Με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον καταναλωτή , φροντίζεται τα προϊόντα να διακρίνονται για την υψηλή διατροφική τους αξία και ποιότητα. Οι εντατικοί και αυστηροί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζουν την τήρηση των κανόνων υγιεινής, των προδιαγραφών, καθώς και των απαιτήσεων των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας.

 Για τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων , γίνεται συνεχής παρακολούθηση των διαδικασιών σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, από τη γέννηση και εκτροφή του Βούβαλου μέχρι την αποστολή των τυποποιημένων προϊόντων της εταιρείας. Η εταιρεία  εγγυάται προς τους καταναλωτές  ότι ακολουθεί έναν ολοκληρωμένο ποιοτικό έλεγχο από τη γέννηση των Βουβαλιών, μέχρι και την παραγωγή των τελικών προϊόντων στη σύγχρονη μονάδα τυποποίησης της επιχείρησης

Κριτικές (0)

Γράψτε μια κριτικήΠροσοχή: Μην εισάγετε, στην κριτική σας, HTML tags διότι δεν λαμβάνονται υπόψη!

Κακή            Καλή