Όροι χρήσης

Ο ιστότοπος www.bathoskipos.gr ακολουθεί τα όσα αναγράφονται στον ν.2472/1997 άρθρα 11 έως 13 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και εγγυάται ότι τα στοιχεία που εισάγετε στη διαδικασία εγγραφής σας χρησιμοποιούνται μόνο για να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να παρακολουθείτε το στάδιο αποστολής της παραγγελίας σας καθώς και το ιστορικό αγορών σας. Επίσης, με την συγκατάθεσή σας, θα σας αποστέλλουμε κατά περιόδους ενημερωτικό υλικό, προσφορές, newsletter και οτιδήποτε άλλο έχει σαν σκοπό τη μέγιστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών προς εσάς.

Με τη χρήση του ιστοτόπου μας και την αποστολή των προσωπικών σας δεδομένων συμφωνείτε με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το www.bathoskipos.gr ως περιγράφεται παραπάνω. Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξουμε να αλλάξουμε κάτι από τα παραπάνω η σελίδα αυτή θα ενημερωθεί με τις αλλαγές. Επίσης μπορείτε για οποιοδήποτε λόγο εσείς θέλετε να απομακρύνετε τα προσωπικά σας στοιχεία από το δίκτυό μας.

 

Τρόποι πληρωμής

Κάθε παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

 1. Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας: μετά την ολοκλήρωση των αγορών μεταφέρεστε στην σελίδα της τράπεζας που συνεργαζόμστε (ALPHA BANK) όπου και θα κληθείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η μετάδοση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται με κρυπτογράφηση μέσω ασφαλούς σύνδεσης (SSL Connection) και η εταιρεία μας δεν έχει πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα και στα δεδομένα που εσείς δίνετε.

  Δεχόμαστε όλες τις κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express.
  Τρόποι Πληρωμής μέσω καρτών
   
 2. Μετρητά στην Παράδοση: κατά την παράδοση από την εταιρεία courier ή τα ΕΛ.ΤΑ. καλείστε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας.
   
 3. Πληρωμή με κατάθεση: Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Παρακαλώ συμπληρώστε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο καταθέτη, όπως αυτό αναγράφεται στην παραγγελία και η αποστολή της παραγγελίας θα γίνει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας.
  ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
  IBAN: GR9401401830183002320004014
  Αρ. Λογαριασμού: 183002320004014
  Δικαιούχος: ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 

  Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με email (lousko@hotmail.com).

 

Ακύρωση παραγγελίας

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 213 02 35 776 ή μέσω email (lousko@hotmail.com) αναφέροντας τον κωδικό της παραγγελίας που αναγράφεται στο ενημερωτικό email που λάβατε μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.