KAKAU ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 62% GUATEMALA WITH COCONUT SUGAR COFFEE ΒΙΟ 75 γρ.

KAKAU ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 62% GUATEMALA WITH COCONUT SUGAR COFFEE ΒΙΟ 75 γρ.
  • Κωδικός Προϊόντος: 9605
  • Διαθεσιμότητα: Ναι
  • 6,95€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 6,95€

Μακράς διάρκειας ταξίδι με μαγικούς συνδυασμούς. Μια σοκολάτα με όρεξη να σε ταξιδέψει. Για απαιτητικούς γευσιγνώστες και ... διαγαλαξιακούς χορευτές. 

Η ζάχαρη καρύδας είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που προέρχεται από το άνθος του δέντρου καρύδας (Cocos Nucifera). Η γεύση της είναι παρόμοια με την καφετιά ζάχαρη, αλλά εμπλουτισμένη με τις χαρακτηριστικές νότες τις καραμέλας.

Συστατικά  μάζα κακάου, βούτυρο κακάο, ζάχαρη από άνθη καρύδας, κόκκοι καφέ, σκόνη βανίλιας, τσίλι και κανέλα. Κακάο 62% κατά ελάχιστον.

Η οικογένεια Kakau δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων, μετά από πολλά χρόνια φιλίας. Έχοντας μελετήσει την κουλτούρα της σοκολάτας στη Νότια Αμερική (έζησαν στο Μεξικό, τη Γουατεμάλα και Περού) ασχολήθηκαν με τη σπιτική σοκολάτα. Σήμερα το εγχείρημα αυτό εξελίχθηκε σε ένα εργαστήριο στην Ελλάδα, όπου η προσοχή δίδεται στο φασόλι του κακάο, που κάθε φορά χρησιμοποιείται. Έτσι παράγουν βιολογική σοκολάτα με κόκκους κακάο δίκαιου εμπορίου από όλο τον κόσμο. Η παραγωγή ξεκινά με την εξέταση των ακατέργαστων κόκκων κακάο, ώστε να καθοριστεί ο τύπος ψησίματος, μια διαδικασία που αποκαλύπτει τα αρώματα και τη γεύση κάθε φασολιού. Κάθε σοκολάτα δημιουργεί μια ιδιαίτερη εμπειρία και κάνει ένα παζλ γεύσης. Τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιημένη συσκευασία από ξύλο χαρτοπολτού και ανακυκλώσιμο χαρτί.

Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.