OMBAR ΩΜΗ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΒΙΟ 35 γρ.

OMBAR ΩΜΗ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΒΙΟ 35 γρ.
  • Κωδικός Προϊόντος: 4291
  • Διαθεσιμότητα: Ναι
  • 2,80€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,80€

Μαύρη σοκολάτα με κρέμα καρύδας για μια πραγματική απόλαυση, μια απόλυτα υγιεινή σούπερ τροφή. 

Συστατικά  ακατέργαστο κακάο*, ζάχαρη καρύδας*, κρέμα καρύδας (13%)*, βούτυρο κακάο*, αλεσμένος λοβός βανίλιας*, lactobacillus acidophilus * βιολογική καλλιέργεια.      

Οι σοκολάτες Ombar ήρθαν για να διαλύσουν το μύθο ότι η σοκολάτα βλάπτει την υγεία μας.  Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε σοκολάτα χωρίς ενοχές και να τη συμπεριλάβετε στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

 Η ποιότητα και η προέλευση του κακάο καθορίζουν και την ποιότητα και το χαρακτήρα της σοκολάτας. Το κακάο που χρησιμοποιείται για τις σοκολάτες Ombar προέρχεται από το Εκουαδόρ, μια χώρα γνωστή για την καλλιέργεια ενός από τους καλύτερους σε ποιότητα κόκκους κακάο στον κόσμο. Το κακάο αυτό έχει μια υπέροχη πλούσια γεύση.  Οι σοκολάτες Ombar από ωμό κακάο καταφέρνουν να διατηρήσουν το πιο γνωστό όφελος που έχει να προσφέρει το κακάο στην υγεία μας και είναι οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες λόγω των πολυφαινολών, ενώσεις που είναι ευαίσθητες στις υψηλές θερμοκρασίες και που συχνά καταστρέφονται από την επεξεργασία.    Παράγονται με ειδική μέθοδο επεξεργασίας των κόκκων του κακάο, όπου το κακάο δεν φτάνει σε υψηλές θερμοκρασίες (θερμοκρασία κάτω από 40° C) που θα κατέστρεφαν την ωφέλιμη δομή του. Εκτός από τις πολυφαινόλες, οι σοκολάτες Ombar αποτελούν και σπουδαία πηγή μαγνησίου.    Η γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιείται για τις σοκολάτες  είναι η ζάχαρη καρύδας, δηλαδή το φυσικό γλυκαντικό που προέρχεται από την αφύγρανση του νέκταρ της καρύδας. Η παραγωγή της δεν μπορεί να γίνει σε μεγάλα εργοστάσια, αφού η ζύμωση των σακχάρων γίνεται πολύ γρήγορα. Έτσι η ζάχαρη παράγεται από ντόπιους αγρότες (Ινδονησία) κάνοντας αυτή την πρώτη ύλη να θεωρηθεί ως η πιο βιώσιμη μορφή ζάχαρης από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO). Η ζάχαρη της καρύδας έχει το χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη τόσο από την επεξεργασμένη ζάχαρη όσο και από το μέλι και την αγαύη.  Οι σοκολάτες Ombar περιέχουν φρούτα και μούρα σε ωμή μορφή και έτσι δεν χάνουν τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά, ενώ τα προβιοτικά στις σοκολάτες αναστέλλουν παθογόνα βακτήρια και τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελώντας πολύτιμο σύμμαχο της υγείας.

Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.