-
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Επάλλειμα από φουντούκι και κρέμα κακάο. Παράγεται σε ένα εργαστήριο που λειτουργεί μόνο με φουντούκια που καλλιεργούνται στην περιοχή του Λάτσιο, που ψήνονται σιγά σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κατά την παραγωγή, δεν χρησιμοποιούνται γαλακτωματοποιητές ουσίες, και η κρεμώδες υφή του δημιουργείται από τη συγκεκριμένη μέθοδο παρασκευής, όπου τα συστατικά αναμιγνύονται συνεχώς για 18 ώρες.
Ιδανικό για να αλλειφτεί πάνω στο ψωμί, σε κέικ, αλλά και ως γαρνιτούρα σε παγωτά και στις τηγανίτες.
Συστατικά ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, ηλιέλαιο, φουντούκια, γάλα σε σκόνη και κακάο σε σκόνη.
Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.