ΗΛΕΣΙΟΝ ΣΤΑΦΥΛΟΜΕΛΟ VEGAN ΜΕΛΙ ΒΙΟ 250 γρ.

  1. Αρχική
  2. Vegan
  3. Είδη μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής
  4. ΗΛΕΣΙΟΝ ΣΤΑΦΥΛΟΜΕΛΟ VEGAN ΜΕΛΙ ΒΙΟ 250 γρ.
ΗΛΕΣΙΟΝ ΣΤΑΦΥΛΟΜΕΛΟ VEGAN ΜΕΛΙ ΒΙΟ 250 γρ. Ζάχαρη, υποκατάστατα, γλυκαντικά
  • Κωδικός Προϊόντος: 10354
  • Διαθεσιμότητα: Ναι
  • 13,95€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 13,95€

Φυτικό μέλι. Αγνό σιρόπι από 100% βιολογικά σταφύλια. Γλυκό και με γεύση όμοια με των λιαστών σταφυλιών. Μια γουλιά πραγματικά αρκεί για να σας γεμίσει ενέργεια.

Το Ηλέσιον, παρασκευάζει από κλήματα 50 ετών και από σταφύλια ποικιλίας Ροδίτη, τον απόλυτο φυσικό διατροφικό δυναμίτη.

Χωρίς ίχνος συντηρητικών, θειωδών και άλλων χημικών προσθέτων. Χωρίς πρόσθεση ζάχαρης. Αλλά με ένα πλήθος φαινολών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων απαραίτητων για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Το «Σταφυλόμελο» δεν είναι πετιμέζι. Δεν έχει βραστεί, ούτε έχει “κοπεί” με στάχτη, ασπρόχωμα ή άλλα χημικά και έτσι όλα τα ωφέλιμα συστατικά του είναι ζωντανά.

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν τρόφιμο για τόνωση. Περιέχει φαινόλες, πολυφαινόλες και συμπλέγματά τους (ρεσβερατρόλη, OPC κλπ), 11 ιχνοστοιχεία, 19 βιταμίνες, 18 Αμινοξέα, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, όλα δημιουργήματα της φύσης!

Να δημιουργήσουμε φρέσκο φυσικό χυμό σταφυλιού προσθέτοντας σε πέντε μέρη νερού ένα μέρος σταφυλόμελο. Να εμπλουτίσουμε με γεύση και διατροφικά στοιχεία χυμούς άλλων φρούτων. Να αυξήσουμε με φυσικό τρόπο τους βαθμούς του κρασιού, προσθέτοντάς το στο μούστο. Να μετατρέψουμε ένα ξηρό κρασί σε ημίγλυκο, είτε γλυκό!

Τέλος να παραγάγουμε κρασί όλες τις εποχές του χρόνου! Προσθέτοντας 4 μέρη νερό σε ένα μέρος σταφυλόμελου έχουμε έτοιμο μούστο που αρχίζει να ζυμώνεται!

Οι δυνατότητες του σταφυλόμελου επεκτείνονται φυσικά και στην ζαχαροπλαστική όπου το πολύτιμο αυτό προϊόν της αμπέλου μπορεί να αντικαταστήσει υγιεινά τη ζάχαρη. Αν θέλουμε να εξουδετερωθεί η οξύτητά του, το βράζουμε μαζί με στάχτη ή ασβεστόχωμα δημιουργώντας το γνωστό μας πετιμέζι.

Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.

Ετικέτες: ΗΛΕΣΙΟΝ, ΣΤΑΦΥΛΟΜΕΛΟ, VEGAN, ΜΕΛΙ, ΒΙΟ, 250, γρ., Ζάχαρη, υποκατάστατα, γλυκαντικά